Gevelwerken en voegwerken Lommel - bouweninLommel.be

Lommel
woningvandemaand
Ga naar de inhoud

Gevelwerken en voegwerken Lommel

Ruwbouw
Ruwbouw Lommel

De juiste keuze van je gevelbekleding

De gevelbekleding is naast de architectonische vormgeving een belangrijk onderdeel van je woning. Gebruikte gevelmaterialen zoals hout, steen of bepleisteringen (geheel of gedeeltelijk) kunnen de gevel een origineel karakter geven. Bij de keuze van je gevelbekleding dien je echter rekening te houden met verkavelingsverordeningen en stedenbouwkundige voorschriften.  


Bakstenen en bepleistering

Een baksteen, ook wel gevelsteen genoemd, is een milieuvriendelijk bouwmateriaal bij uitstek. Het is een uit klei gebakken steen, die probleemloos kan worden gerecycleerd en opnieuw kan worden gebruikt. Je hebt bijna een onbeperkt aanbod wat de kleur, het formaat alsook de structuur van de steen betreft.

Gevelbepleisteringen worden meestal gemaakt op basis van cement, kalk en een aantal additieven. Je hebt ze in verschillende kleuren en texturen. Ze ogen mooi bij een strakke en moderne vormgeving en zijn eveneens geschikt voor binnen.


Voegwerken

Met de kleur van je voegwerken (voegmortel) kan je het totaaluitzicht van je woning sterk beïnvloeden. Je kan een muur opvoegen in dezelfde kleur als de gevelsteen of in een kleur die ermee contrasteert. In het ene geval zal je muur er massiever uitzien terwijl in het andere geval de muur een duidelijker textuur zal hebben. Verlijmen en dunmetselen van gevelstenen behoort ook tot de mogelijkheden. Hierdoor wordt voegwerken overbodig en krijg je een homogeen geheel.


Advertenties
Bouwbedrijf Mertens nv
V&W Construct
VBD Poorten bvba
Deco bvba
Wim Jansen Dakwerken
Umans Radepo bvba
Daro bvba
Berkmans Grond- en graafwerken
Overzicht aannemers gevelwerken en voegwerken regio Lommel

 
Jouw bedrijf kan je hier ook gratis aanmelden in deze categorie.
Bedrijf

Adres

Telefoon

Info

Brusselaers Luc

Egstraat 12, Lommel

0475 34 61 17

Dresselaers M

Ovenplein 7, Lommel

0476 62 96 51

Engelen Francois

Vijverstraat 6, Lommel

011 54 41 13

Gebroeders Caers VOF

Driekooien 70 , Lommel

011 34 85 51

Jansen A

A.Vandendungenstr 29, Lommel

011 64 95 19

Total Worx BVBA

Herdersweg 12, Lommel

0486 76 22 45


Terug naar de inhoud